Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
 
 
 
 
 
 
 
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
Copy & Creations | Φωτοτυπίες & Εκτυπώσεις Κυψέλη Αττική

Αν θέλετε οι ψηφιακές εκτυπώσεις σας να έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα, το έντυπο που σκέφτεστε να γίνει πραγματικότητα ή η εταιρική σας ταυτότητα να έχει το χαρακτήρα που ταιριάζει στην δική σας επιχείρηση, είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε.

Στο κατάστημα μας “Copy & Creations” που βρίσκεται στην Κυψέλη, διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς, μπορούμε να  αναλάβουμε ψηφιακές εκτυπώσεις σε όλα τα μεγέθη και πάχη χαρτιών, ασπρόμαυρα ή έγχρωμα, με εγγύηση για την ποιότητα του αποτελέσματος που απολαμβάνουν οι πελάτες μας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεση σας, προσφέροντάς σας ψηφιακές εκτυπώσεις που χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα, με ζωντανά χρώματα και απόλυτη πιστότητα.

Δίνοντας βάση στη λεπτομέρεια, το χρώμα, το χαρτί, την πλαστικοποίηση αλλά και στη σωστή και ισομερή κοπή, καταφέρνουμε την μέγιστη ποιότητα, έτσι ώστε πραγματικά να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ
  Σχέδια
  Επαγγελματικές Κάρτες
  Διαφημιστικά έντυπα
  Αφίσες
  Αυτοκόλλητα
και οποιοδήποτε άλλο επικοινωνιακό υλικό μπορεί να δημιουργήσει η φαντασία σας.
 
Διαθέτουμε μεγάλη παραγωγική δυνατότητα, γι’ αυτό και μπορούμε να εγγυηθούμε συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και εξαιρετικά χαμηλό κόστος, ενώ τυπώνουμε από κάθε φορητό μέσο όπως hard disk, USB, memory disk, cd, dvd.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
ή περάστε από το κατάστημά μας για οποιαδήποτε λεπτομέρεια χρειάζεστε,
σχετικά με τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε.